Takkamaailma®   Yritys Yhteystiedot Tuotteet Takuu & Ehdot Ark. & Suun. Sähkötakka
    Kamiina Kiertoilmatakka Puuliesi Teräshormi Biotakka Takkaelementti
Takkamaalima patiotuli ulkokäyttöön
  PATIOTULI - KAASULLA TOIMIVA TAKKA ULKOKÄYTTÖÖN - TERASSITAKKA  
 
Takkamaailman Patiotulella/Ulkotakalla luot viihtyisän tunnelman terassille. Se lämmittää, valaisee ja tarvittaessa siinä voi jopa valmistaa ruokaa. Skandinaavinen muotoilu ja suuret näyttävät pinnat tekevät siitä terassin "sydämen", jonka ympärillä on viihtyisää viettää viileneviä ja pimeneviä syysiltoja. Oli sitten kyseessä illanvietto perheen kanssa tai juhla ystävien kesken, niin Takkamaailman Patiotuli ei jätä ketään kylmäksi!

Patiotuli toimii kaasulla ja teho on pienemmällä rst polttimella 14,6 kW ja suuremmalla rst polttimella 20,4 kW, toki teho on säädettävissä. Itse tuote on valmistettu komposiitista ja väriltään betoninharmaa. Mikäli tuotteen harmaa väri ei miellytä, niin tuotteen voi maalata sopivalla värillä esim valkoiseksi, mustaksi jne. vain mielikuvitus on rajana! Käyttömukavuutta lisä se, että kaasupulloa voi säilyttää tuotteen "sisällä". EI kaasuletkuja pitkin lattioita ja terasseja johon voi kompastu ja loukata itsensä, puhumattakaan muista vaaratilanteista mitä ulkoiset irralliset letkut voivat aiheuttaa! Tuotteen sisällä on tilaa 5 kg kaasupullolle ja vaihtaminen onnistuu kätevästi, sivussa olevan luukun kautta. Tarvittaessa kaasupullon voi laittaa myös tuotteen sivulle, mukana tulee 1,2 m kaasuletku (max sallittu mitta Suomessa), mutta emme suosittele tätä turvallisuuden kannalta.

Patiotulta on helppo käyttää, jos on tottunut käyttämään kaasugrilliä, niin silloin myös Patiotulen käyttö onnistuu helposti. Sytytys nappia painamalla ja teho on portaattomasti säädettävissä. Liekinvarmistin hoitaa sammutuksen automaattisesti, kovalla tuulella tai sateella. Tuotteessa on käyttöä helpottavat suomenkieliset ohjeet (HUOM! nämä ovat pakolliset, varokaa tuotteita mistä nämä puuttuvat). Takkamaailma Patiotulet ovat CE hyväksyttyjä.

Patiotuli toimitetaan seuraavilla varusteilla: rst poltin, 1,2 m kaasuletku, paineventtiili, ohjausyksikkö, laavakivet, suojapeite ja suomenkieliset ohjeet. Lisävarusteena toimitetaan keraamiset halot, jotka "sopivat ulkokäyttöön".

Patiotuli merkillä "Oma Design". Takkamaailma toimittaa myös kaasupolttimia, näin asiakas voi itse räätälöidä mieleisensä Patiotulen!

HUOM! Tuotteen mukana tulee suomenkielinen ohje, tutustukaa ohjeeseen huolella. Tuotetta ei tule säilyttää ulkona pakkasessa, kosteus + vesi + pakkanen = jäätyminen, voi aiheuttaa tuotteeseen vahinkoa! Takuu ei korvaa vahinkoja, mikäli ohjetta ei ole noudatettu.

 
  Next  Katso video Habitare 2016 messut Helsingin Messukeskus      
             
             
    ProFire Patiotuli - Kaasutakka L165     ProFire Patiotuli - Kaasutakka L152     ProFire Patiotuli - Kaasutakka L107  
  Patiotuli L165 kaasutakka ulkokäyttöön   Patiotuli L152 kaasutakka ulkokäyttöön   Patiotuli L152 kaasutakka ulkokäyttöön  
 
Mitat: K62xL165xS100 cm. Paino 80 kg, Max teho 14,6 kW. Kaasun kulutus max teholla 975 g/h. Teho portaattomasti säädettävissä. Kaasupullon säilytys tuotteen sisällä. Kaasupulloa on mahdollista säilyttää myös tuotteen ulkopuolella.  Liekinvarmistin. Toimitus sis: Komposiittirungon, rst polttimen, ohjausyksiön, 1,2 m kaasuletkun, paineensäätimen, laavakivet ja suojapeitteen.
Hinta 1270 Eur.
Tarjous 890 Eur.
Lisävaruste suojalasit 170 Eur.
Patiotuli L165
Patiotuli L165
 
Mitat: K61xL152xS61 cm. Paino 55 kg, Max teho 20,5 kW. Kaasun kulutus max teholla 1365 g/h. Teho portaattomasti säädettävissä. Kaasupullon säilytys tuotteen sisällä. Kaasupulloa on mahdollista säilyttää myös tuotteen ulkopuolella.  Liekinvarmistin. Toimitus sis: Komposiittirungon, rst polttimen, ohjausyksiön, 1,2 m kaasuletkun, paineensäätimen, laavakivet ja suojapeitteen.
Hinta 1415 Eur. TUOTE MYYTY LOPPUUN.
Tarjous 1 kpl 890 Eur ja liikkeen mallituote (nouto).
Lisävaruste suojalasit 190 Eur.
UUSI RAJ ERÄ SAAPUU SYYSKUUN LOPULLA. ENSIN EHTIVÄLLE TARJOUSHINTAAN 990 Eur.
 
Mitat: K61xL107xS107 cm. Paino 48 kg, Max teho 14,6 kW. Kaasun kulutus max teholla 975 g/h. Teho portaattomasti säädettävissä. Kaasupullon säilytys tuotteen sisällä. Kaasupulloa on mahdollista säilyttää myös tuotteen ulkopuolella.  Liekinvarmistin. Toimitus sis: Komposiittirungon, rst polttimen, ohjausyksiön, 1,2 m kaasuletkun, paineensäätimen, laavakivet ja suojapeitteen.
Hinta 985 Eur.
Tarjous 690 Eur.
Lisävaruste suojalasit 170 Eur.
Patiotuli L107
Patiotuli L107
 
             
    ProFire Patiotuli biotakka     ProFire Galio Patiotuli - kaasutakka     ProFire - Kaasupoltin L56  
  ProFire patiotuli biotakka   ProFire Patiotuli ulkotakka   Patiotuli L56 kaasupoltin ulkokäyttöön  
 
ProFire Patiotuli teräksestä. 600 mm RST biopoltin suojakannella. Takan mitat KxLxS 640x990x610 mm. Biopolttimen polttoainesäiliö 3,5 litraa. Paloaika säädettävissä n 5 h. Kulutus 0,64 l/h. Teho 4,2 kW. Takan paino n 30 kg. Manuaalinen säiliön täyttö. Sisäkäyttöön tai katetulle terassille.
Hinta 590 Eur. Tarjous 390 Eur.
ProFire Patiotuli biotakka

ProFire Patiotuli biotakka
ProFire Patiotuli biotakka
 
ProFire Galio patiotuli on valmistettu säänkestävästä teräksestä (corten teräs), joka patinoituu ulkona sään vaikutuksesta. Aurinko, sade ja tuuli saavat aikaan kestävän ruostepinnan. Takka toimii kaasulla, kaasupullo asennetaan takan sisään huoltoluukun kautta. Mitat L120 x S50 x K65 cm.
Hinta 1415 Eur.
Tarjous 990 Eur.
Lisävarusteinen corten suojakansi 90 Eur.

Lisävarusteiset suojalasit 90 Eur.
 
Mitat poltin: K6xL56xS56 cm. Paino - kg, Max teho 11,7 kW. Kaasun kulutus max teholla 780 g/h. Teho portaattomasti säädettävissä.  Liekinvarmistin. Toimitus sis: Rst polttimen, ohjausyksiön, 1,2 m kaasuletkun, paineensäätimen, laavakivet ja rst suojakannen.
Hinta 460 Eur.
Tarjous 320 Eur.
Lisävaruste suojalasit 170 Eur.
Profire kaasupoltin L566supoltin L56
 
             
    Kaasutakan lisävaruste keraamiset puut          
  Keraamiset puut kaasutakkaan          
 
Laatikossa 4 kpl halkoa. Tulen kestävää keramiikkaa.
Mitat:
- 36x6x5,6 cm
- 34x8x6 cm
- 36x6x7 cm
- 29x7x6 cm
Hinta 89 Eur/ltk. Tarjous 70 Eur..
 

Profire patiotuli teräksestästä
     
             
             
 
 
  Takkamaailma Petikontie 14 A 01720 VANTAA Y-tunnus: 20645279 Takkamaailma Suomen Vahvimmat
  Liike auki ti - to 11-18 Puh: 0400-872 858
  Liike auki myös ennalta sovittuna aikana! E-mail: lähetä sähköpostia
  © Copyright Takkamaailma - Registered Trademark.